Mink Vision

Mink Vision: de tool voor de moderne pelsdierenhouder

De visie van Ampart is om u zo veel mogelijk overzicht te geven met zo weinig mogelijk werk
Macbook
1.

Registratie

Invoeren van gegevens gaat heel gemakkelijk en snel met de mobiele app. Alle gegevens worden real-time verwerkt.

2.

Dashboard

In uw persoonlijke dashboard krijgt u snel overzicht en kunt u vergelijken met het afgelopen jaar en met andere bedrijven.

3.

Analyse

Bij de analyse kunt u eenvoudig dieper inzoomen hoe de verschillende kleuren en groepen, presteren.

MonitorenInzicht in uw bedrijfsresultaat

Optimaal produceren met gezonde dieren is de basis voor een financieel gezond pelsdierenbedrijf. Ampart heeft daarom Mink Vision ontwikkeld, waarmee u dagelijks weet wat er op uw bedrijf speelt.

VergelijkenVergelijken met andere bedrijven

Uw gegevens kunt u vergelijken met voorgaande jaren en met andere bedrijven, zodat u weet of uw ingezette management het gewenste resultaat geeft, of dat er op bepaalde vlakken verbeteringen mogelijk zijn.

BegeleidingLaat u door Ampart begeleiden

De dierenartsen en consultants van Ampart helpen u graag de gegevens te analyseren en samen met u bedrijfsspecifieke oplossingen uit te werken. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Monitoring geeft u inzicht in uw bedrijf

Optimaal produceren met gezonde dieren is de basis voor een financieel gezond pelsdierenbedrijf. Het is bekend dat het monitoren en benchmarken van uw dieren u helpt om beter onderbouwde beslissingen te kunnen nemen.

Ampart heeft daarom Mink Vision ontwikkeld, waarmee u dagelijks weet wat er op uw bedrijf speelt en uw gegevens kunt vergelijken met andere bedrijven. De visie van Ampart is om voor u zo veel mogelijk overzicht te geven met zo weinig mogelijk werk.

Het hele jaar rond registreert u dagelijks de voeropname en uitval. Zo houdt u een vinger aan de pols en kunt u snel schakelen bij eventuele afwijkingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw resultaten te vergelijken met andere bedrijven.

Voor de specifieke periodes van het jaar, zoals afslanken, paartijd, werptijd en groeiperiode zijn er specifieke modules ontwikkeld. Ook hiermee kunt u uw bedrijf van jaar tot jaar vergelijken en met bedrijven over de gehele wereld.

Bent u ook die moderne pelsdierenhouder die continue wil verbeteren?

Wij helpen u graag om competitief te blijven in deze mondiale bedrijfstak. Daarbij is het noodzakelijk om continue te streven naar verbeteringen.

Vanuit ons Mink Vision systeem krijgt u betrouwbare gegevens, die samen met de gegevens vanuit de veilinghuizen, u kunnen helpen om uw bedrijfsstrategie vast te stellen. De specialisten van Ampart staan graag voor u klaar om kritisch met u te sparren. Zij analyseren met u de gegevens en werken bedrijfsspecifieke oplossingen uit.

Kenmerken Mobiele App

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken is er van Mink Vision ook een mobiele app beschikbaar
iPhone

Dashboard

Meteen het overzicht van de voergift en uitval op uw scherm

Overal up-to-date

Op ieder moment en overal ter wereld heeft u een actueel overzicht van uw bedrijf

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten kunt u meteen ontvangen in uw app

Off-line

Is er even geen internet beschikbaar? Geen probleem, de gegevens worden automatisch onthouden

iOS en Android

De mobiele app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android

Gemakkelijk

In een handomdraai kunt u de gegevens invullen

Heeft u interesse in Mink Vision? Neem contact met ons op